Wednesday, February 24, 2010

NEURAL ANNUAL DINNER

Bertempat di Grand Milinium Hotel, Neural Annual Dinner 2009 telah diadakan dengan jayanya.. dengan bertemakan Movie & Cartoon Charactor.


Mmg pening gak kepala mikir nak pakai ape.. biasala setahun sekali mesti la nak kelainan kan.. pikit punya pikir terasa nak jadik Joker.. walopun aku bukan la bercharactor spt joker tapi saja mahu mencuba..

HASILNYA.....



Hamek ko..!!!
buruk giler.. so experiment aku nak buat makeup joker tak menjadik.. try next time.. hehehehe

CYOK CAYOK...................

6 comments:

tya_tukangcantik said...

eee.takot seyh...tapi style gak..

razzi@ajeet said...

kalu tya takut ajeet uang punyer muke ni lagik takut.. semua gambar2 yang ada malas nak tgk lama2.. keh keh keh

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ayoooo.....smart gak pandang 3/4 kali ko ajeet...wakakakakakakaka
goog job bro!!!

razzi@ajeet said...

hehehe ni pun pilih pic yang ok kalu tak.. ya ampun.. tak tau nak labelkan sbg ape AJ heeee

surianie samsudin said...

aku ingat tadi lan meet uncle husin

razzi@ajeet said...

aku pun lan jugak.. tapi lan mee hoon goreng kicap... keh keh keh