Thursday, October 28, 2010

Sunday, September 26, 2010

26-9-2010 ~ Ayu Engagement ~ Taman Desa Baidusri,Cheras

Terima kasih ajeet ucapkan kpd Ayu kerana memanggil Ajeet untuk menjadi jurusolek di hari pertunanganya.. Alhamdulillah selesa sekali ketika sessi makeup dijalankan.. Layanan dari kelaurga Ayu juga amat baik sekali..




Saturday, September 25, 2010

25-9-2010 Persandingan Nad & Pasanagan ~ PJ

Bertemakan Pink Nad & pasangan melansungkan majlis persandingan di kediaman Nad di Petaling Jaya.. Alhamdulillah segalanya nerjalan lancar dan terima kasih kepada Nad kerana percaya akan hasil kerja saya di hari bahagianya.. jumpa lagi next month tok majlis bertandang pula yer.. :)














Thursday, September 23, 2010

Ermey - Puchong - Bertunang

Ermey telah booking ajeet lama.. kalu tak silap bulan 7 lagi da book. bekerjasama dgn ermey pun tak banyak masalah.. harap ermey berpuas hati ngan hasil solekan saya.. Tahniah n selamat berkekalan.. :)


Shahida - Rawang - Bertunang

Juga koleksi gambar yang da sebulan disimpan.. Kalu x silap ajeet la kan, shahida tak rancang pun akan adakan majlis bertunang, sebab perancanganya nak buat nikah terus pada bulan 10 nanti.. biasa la kan kadang kehendak kedua belah keluarga perlu di tunaikan..
Kebetulan Ajeet mmg free time tue dan sempat la ajeet makeupkan shahida di majlis pertunanganya di Rawang.. dengan siapa.. nanti la masa nikah ajeet korek.. tak de masa nak tanya sape nama mamat yg menambat hati minah ni.. kita dijemput untuk bekerja yerrr bukan nak bergusip.. hahahaha Insyallah di majlis pernikahan dan persandinganya nnt ajeet jugak yang akan makeupkan.. tak lama jer lagi... hehehe














OUTDOOR PHOTOSHOOT

Rasanya masih belum terlambat untuk sy mengucapkan Selamat Menyambut Aidilfitri.. huhuhu sejak kebelakangan ni mmg agak susah nak menghupdate blog lerr... Ape pun sy dengan rasa rendah diri memohon ribuan ampun dan maaf kepada semua yang mengenali diri ini.. mungkin ada perkara2 yang sy tak sedar telang menyinggung perasaan kalian....

Ape pun Raya tetap Raya kan.. dan atas pertanyaan rakan2 mengapa saya lama sangat tidak menghupdatekan blog ini adakah suda berenti mekapkan orag??? owhhh tidak.. actually banyak sangat da gambar2 yang disimpan dan tak dipaparkan.. cuma kurang rajin je nak meletakannya dalam blog...

untuk itu saya selitkan bersama gambar salah seorang rakan sekerja/skandal lunch hour/Bini org daaa semasa sessi outdoor photoshoot perkahwinanya.. gambar ni di ambil kat rumah sebelum diorang bertolak ke putrajaya.. sy tak ikot sbb ada hal lain... :P












Tuesday, July 20, 2010

Makeup Dinner at PICC

Baru2 nie my fren juga seorang freelance MUA call minta tolong cover makeupkan officemate die untuk Dinner di PICC. kebetulan diorang kene buat persembahan pada malam tersebut jadik my fren mmg tak menang tangan la nak mentouchup rakan2 yang lain.. ni ada beberapa gambar yang Ajeet Makeupkan..



Nad PJ :: Pre Makeup::