Thursday, June 18, 2009

Bridal Gown 1

Lokasi : Rumah ku Syurga ku... hehehehe (Flat Danau Kota)
Make up: Ajeet
Model :Hana Montana iss Ketam Batu..(gurau jerh)



Tuesday, June 16, 2009

Miss Hana lagiikkkkkkk

Lepas lik keje, Hana kol aku nak hantar kat jemputan katanya....... uiikkkkkk gosip panas ni.. bila plak die bertunang tup tup nak kawen da...

ooooooo rupanya dia diamanahkan oleh sorang lagik kawan aku dari sabah iaitu Rose Bianah (ntah le betul kot eja nama die cengini) yang menjemput kami ke majlis Persandingan mereka di manjung Perak (pihak lelaki)...

and mcm biasa la.. kal die da ada rumah aku mesti nak make up2 segala.. hehehe lagi pun aku baru beli gaun pengantin.. bleh la die try.... hehehee

Sunday, June 14, 2009

Makeup utk ke Majlis Perkahwinan - Kak Zue

She is my Boss... heheheh ketaqq tangan ni nak makeup taw... hehehe btw thanks sesangat kat kak zue sebab support saya.. harap lepas ni masih sudi panggil saya lagi.. hehehe..

p/s: sakit hati ngan kamera.. tak dapat banyak snap pic yang cantik2.. semua ada masalah lighting.. hanya beberapa gambar je yang ok...

Saturday, June 13, 2009

Majlis Bertandang Kamarul&Faraha di Batu 4,PD



Semasa menyiapkan Faraha, Kamarul masih berada dirumahnya di batu 4, lebih kurang 1KM dari tempat penginapan keluarga pengantin perempuan.. dalam masa dok 'mentouch up' si faraha, Kamarul pun sampai.... aduyaiiiiiiiii rupanya kamarul ni senior aku masa sekolah kat Teknik Juasseh dulu... segan plak rasanya.. hehehehe dan sangat la terkejut photografer yang diamanahkan tok merakamkan detik2 manis mereka ni juga kawan aku di sekolah yang sama iaitu shila... hehehehe tak sangka betul....

kepada Kamarul n Faraha Semoga berkekalan sampai ke akhir hayat.........Aminnnn

Sunday, June 7, 2009

Majlis Bertandang - Fairus&Adila

Lokasi : Sepang Selangor
Pakaian : Sendirian BHD hehehe



Merpati 2 sejoli.. bagai pinang diracik-racik...hehehehhe

Sessi baling gula-gula... lama aku tak nampak org buat mcm ni lagi.. time ni aku pun dok rebut gula2 sekali...wahahahha, mana tau cepat dapat jodoh nanti... ado ke???



Sessi memotong kek... nyum nyummm



aik!! mana kek nyerrrrrr....

haaaaaaaaa tue dia kek yang sangat comel....

lepas sessi potong kek pengantin ada sessi photoshoot kat pantai berdekatan dengat rumah pengantin.. tapi sy tak follow sebab nak balik KL... Semoga Kedua mempelai berpuas hati ngan sentuahan saya....

Saturday, June 6, 2009

Majlis Bertandang - Hussien&Alia


p/s:Majlis persandingan mereka dijalankan di Seremban (Kuaters Kerajaan)

Tuesday, June 2, 2009

Majlis Persandingan Yusmaliza

Lokasi : Felda LBJ
Date : 30 May 2009
Tema : Hijau

sebelum....
da making......



selepas...

berarak menuju ke istana chentaa... cewah...

Makan beradap..

selesai..... Semoga Berkekalan dan berbahagia sehingga ke akhir hayat...aminn

DINNER - ANDY